Onze interimmers
Contact

VitaliteitScan bij Van Eijck Groep

Dat er door de Corona crisis minder verkeer op de weg is betekent voor autobergingsbedrijven ook direct minder werk. Ondernemer Max van Eijck gaf direct opdracht aan NextPage om een VitaliteitScan uit voeren in zijn bergingsbedrijf.

“Ik wil anticyclisch denken en de rustige tijd voor mijn bedrijf direct om zetten in iets positiefs. We gaan ons bedrijf nog efficiënter en beter maken. Ik loop al een tijdje rond met de wens om eens flink de bezem te halen door onze processen en manier van werken. Nog sneller reageren, nog rendabeler werken. We hebben een jong enthousiast team en iedereen heeft ideeën hoe het nog beter kan, maar door de dagelijkse werkdruk kwam het er vaak niet van. Nu wel.”

In drie weken werd ons bedrijf systematisch doorgelicht door twee mensen van NextPage aan de hand van een door hen ontwikkelde vitaliteitscan voor logistiek georiënteerde bedrijven. Vervolgens presenteerden ze aan Van Eijck een plan van aanpak om in korte tijd het bedrijf nog beter te maken.

“Ik wil naar Van Eijck 3.0. We zijn de afgelopen tien jaar gegroeid van een MKB bergingsbedrijf naar het grootste bergingsbedrijf van Nederland met 7 vestigingen in Brabant, 4 in Gelderland en zelfs Spanje. Sterke groei betekent ook in ons geval harder werken voor relatief gezien minder geld. Wij willen slimmer werken voor meer. Zelf weet je vaak niet waar te beginnen en hoe dat aan te pakken. Ieder zijn vak tenslotte. De mensen van NextPage komen uit de logistiek. Het zijn zelf ondernemers en pragmatische doeners. Zij hebben onze key-medewerkers geïnterviewd en erbij betrokken. Zij zagen toch verbeteringsmogelijkheden die wij zelf nooit hadden gezien. We gaan samen met hen en ons team lekker aan de slag. Natuurlijk hopen we dat straks iedereen weer de weg op kan, maar in de tussentijd hebben wij het druk met werken aan ons bedrijf in plaats van in ons bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat we als bedrijf hierdoor nog beter uit deze crisis komen”.

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Het rendement op orde

Eén van de klanten van NextPage is continu op zoek naar verbeteringen in zijn bedrijf. Toen hij

Verkoop afdeling Oost Europa

Vanuit strategisch oogpunt en focus heeft Ploeger Logistics besloten haar afdeling Oost Europa te

Overdracht transportactiviteiten

Elgersma Logistiek uit Harderwijk besloot te stoppen met alle transportwerkzaamheden voor haar
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram