Contact
Hoezo

'taken erbij doen is normaal'.

Of het nu gaat om een grote strategische verandering of een tijdelijke vervanging door zwangerschap: dat doe je er niet even bij!

Oplossingen.

Daar houden we van. Daarom kunt u ons elke dag van het jaar bellen als u met één van de volgende zaken worstelt:

Rendementsvraagstukken

Het rendement in uw bedrijf staat onder druk. U heeft al verschillende dingen geprobeerd maar het lukt niet het tij écht te keren. Wat zijn de juiste knoppen om aan te draaien? En hoe doe je dat? Wij hebben de antwoorden.

Interim

“Zo, het plan is klaar. Succes!” Zo gaat het vaak. En zo gaat het altijd fout. Want je organisatie moet het plan wel uitvoeren. Maar dikwijls zit juist daar het probleem. Dus hebben wij een netwerk aan ervaren interimmers. En hebben we de man of vrouw voor u die past in uw organisatie. En die wél zorgt dat dat plan van papier komt.

Projecten

“Projecten lopen altijd uit.” Die zin horen we vaak en wordt uitgesproken alsof het een feit is. Maar het is evenmin een feit als de bewering dat “projecten altijd duurder zijn dan begroot.” Wij managen deze projecten graag voor u. Zodat ze op tijd en binnen budget worden afgerond. Of we trekken uw lopende project vlot en zetten het op de rails.

Turnaround

Nee, niet dat liedje van Bonnie Tyler. Wij bedoelen een veranderingstraject voor een organisatie. Want het roer écht om gooien als directie of eigenaar valt niet mee. Je loopt tegen weerstand aan. Van uzelf of juist van uw mensen. U weet dat het moet, maar hoe? Geen zorgen. I’ll be there for you. Nee, niet dat liedje van Friends.

Onze niet normale werkwijze.

In de afgelopen jaren hebben we een eigen werkwijze ontwikkeld die zichzelf bij meer dan 100 klanten heeft bewezen. Daarin slaan we nooit stappen over, want een shortcut is de snelste weg naar een mislukking. Hoe die werkwijze er precies uitziet is topsecret, dat begrijpt u. Maar onderstaand ziet u de principes.

1. Analyse: wat is het eigenlijke probleem?

Als eerste duiken wij in het probleem. Wat is er aan de hand? Wat is de functie die interim moet worden ingevuld? Waarom lukt het niet die in te vullen? 

2. Wat zijn mogelijke oplossingen?

Vervolgens kijken we naar de mogelijke oplossingen. Het kan zijn dat we iemand in ons netwerk hebben. Maar als dat niet het geval is kan door intern te schuiven het probleem ook worden verlegd. En daarmee  juist wel worden opgelost. 

3. Wat is het plan?

Als we weten wat we precies zoeken en voor hoe lang gaan we op zoek. We hebben een enorm netwerk en weten die persoon te vinden die inhoudelijk past, maar ook past bij de cultuur en de organisatie. 

4. Pragmatische uitvoering

We zorgen dat de interimmer alle kennis en bagage heeft die nodig is en faciliteren een vlekkeloze start. Daarin zijn we pragmatisch. Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan. 

5. Begeleiding en afronding

We laten onze interimmers niet zwemmen. We hebben periodiek contact met hem of haar, maar ook met onze opdrachtgever. En natuurlijk ronden we alles netjes af met en evaluatie. 

phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram