q Interim Supply Chain Manager - NextPage
Contact

Interim Supply Chain Manager

Zoekt u een interim supply chain manager?

Nextpage ondersteunt bedrijven en DGA’s al zo’n 10 jaar met het tijdelijk invullen van de rol van interim supply chain manager. Of het nu is omdat de huidige interim supply chain manager vertrekt, hij of zij door ziekte langdurig afwezig is, uw organisatie hard groeit en daardoor last heeft van groeipijnen of omdat er sprake is van een crisissituatie. Nextpage biedt voor elke situatie de juiste interim supply chain manager, die zowel past bij de opdracht maar ook in de cultuur van het bedrijf.

Binnen 48 uur een geschikte kandidaat

Geen ingewikkeld wervings- en selectietraject van 10 tot 12 weken. Binnen 48 uur brengen wij u in contact met de juiste interimmer.

Leveren meer op dan dat ze kosten

Onze interimmers leveren meer op dan ze kosten. Ze weten de materie snel eigen te maken en leveren een bijdrage te leveren aan uw organisatie.

Ruime ervaring binnen hun vakgebied

Al interim professionals zijn gewend om projecten gestructureerd aan te pakken en ruime ervaring binnen hun vakgebied.
De snelheid van NextPage

Future proof supply chain met hulp van een Interim Manager

"De Corona crisis heeft voor blijvende impact op de supply chain van bedrijven gezorgd. Zo ook bij deze klant, een groothandel in materialen voor de nieuw energievoorziening. Hun vraag: Nextpage kunnen jullie ons en onze suppply chain future proof maken?"
Lees hoe

Een interim supply chain manager nodig?

Bedrijven vinden het vaak moeilijk om een interim supply chain manager of supply chain director in te schakelen. Maar stel nou dat uw huidige supply chain manager vertrekt. Het wervings- en selectietraject duurt 10 tot 12 weken en daarna heeft iemand nog minimaal drie maanden nodig om zich in te werken. Voordat iemand echt up en running is bent u zomaar een half jaar verder. Vaak wordt dit niet gezien als een probleem. We doen het er toch even bij, moet toch kunnen? Toch heeft het kiezen voor deze oplossing wel gevolgen.

Zonder interim supply chain manager worden:

Dingen half gedaan

Een functie erbij doen heeft gevolgen. Door meer en langer te werken komt er wel extra tijd beschikbaar, maar nooit zoveel tijd als voor de functie staat. Om toch alles te doen worden dingen half gedaan. U boet in aan kwaliteit.

Verkeerde dingen gedaan

Om dit te voorkomen moet u keuzes maken in wat u wel doet en wat u niet doet. Het probleem is alleen dat u vaak taken erbij krijgt die niet in uw expertise vallen. Het gevaar bestaat dat u de verkeerde dingen kiest om aan te pakken.

Dingen worden niet gedaan

In het uiterste geval worden er helemaal geen dingen gedaan. U past alleen maar even op de winkel. Een half jaar lang wordt er niets gedaan aan verbeteringen, de boel ligt stil en stilstand is achteruitgang.

"Onze interim supply chain maanger lost uw vraagstuk op!"

Ook  een interim supply chain manager nodig?

Heeft u ook een interim manager logistiek nodig? Wij zijn niet normaal snel! Neem vrijblijvend contact op met Bas Koopmanschap, Joris Wijnja of Rudy Vellema. 

Veel gestelde vragen over een interim supply chain manager

De meest gestelde vragen over een interim manager supply chain van Nextpage. Heeft u toch een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wat is een interim supply chain manager?

Een interim supply chain manager is een tijdelijk aangestelde manager die verantwoordelijk is voor het leiden van een supply chain of het implementeren van veranderingsprojecten in de supply chain sector. Ze worden ingehuurd om een specifiek doel te bereiken en zijn meestal onafhankelijk van het bedrijf waar ze werken.

Waarom zou een bedrijf een interim supply chain manager inhuren van Nextpage?

Bedrijven kunnen een interim supply chain manager van Nextpage inhuren om verschillende redenen:

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een interim supply chain manager?

Een van de voordelen van het inhuren van een interim supply chain manager van Nextpage is dat ze vaak specifieke expertise en ervaring hebben in de supply chain sector, wat kan helpen om efficiënter te werken en beter te presteren. Ook kunnen interim supply chain managers flexibel worden ingezet, wat betekent dat ze kunnen worden ingehuurd voor een specifieke periode of voor een specifiek project. Onze interimmers zijn vaak echte leiders, verbinders en hands-on.

Hoe wordt een interim supply chain manager ingezet?

Een interim supply chain manager wordt vaak ingezet om een specifiek doel te bereiken, zoals het implementeren van een nieuw supply chain beheersysteem of het verbeteren van de efficiëntie van een supply chain. Ze kunnen ook worden ingezet om tijdelijk een leidinggevende rol te vervullen tijdens een afwezigheid van een werknemer. Daarnaast denken onze interimmers pro-actief mee met de organisatie.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een interim supply chain manager?

De kosten van het inhuren van een interim supply chain manager kunnen variëren, afhankelijk van de ervaring en expertise van de interim manager, de duur van de opdracht en het doel van de opdracht. Onze stelregel is dat een interim supply chain manager altijd meer op moet leveren dan dat hij kost. Wij vertellen u hier graag meer over.

phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram