q Interim directeur - NextPage
Contact

Interim directeur

Zoekt u een interim directeur?

Nextpage ondersteunt bedrijven en DGA’s al zo’n 10 jaar met het tijdelijk invullen van de rol van een interim directeur. Of het nu is omdat de directeur vertrekt, hij of zij door ziekte langdurig afwezig is, uw organisatie hard groeit en daardoor last heeft van groeipijnen of omdat er sprake is van een crisissituatie. Nextpage biedt voor elke situatie de juiste interim directeur, die zowel past bij de opdracht maar ook in de cultuur van het bedrijf.

Binnen 48 uur een geschikte kandidaat

Geen ingewikkeld wervings- en selectietraject van 10 tot 12 weken. Binnen 48 uur brengen wij u in contact met de juiste interimmer.

Leveren meer op dan dat ze kosten

Onze interimmers leveren meer op dan ze kosten. Ze weten de materie snel eigen te maken en leveren een bijdrage te leveren aan uw organisatie.

Ruime ervaring binnen hun vakgebied

Al interim professionals zijn gewend om projecten gestructureerd aan te pakken en ruime ervaring binnen hun vakgebied.
De snelheid van NextPage

Help!: ik wil een Interim Directeur

"Een goede ondernemer is niet per definitie een goede directeur. Zeker in een groeiende onderneming kan dat tot de nodige problemen lijden. De ondernemer wordt daarmee de remmende factor van het bedrijf."
Lees hoe

Een interim directeur nodig?

Bedrijven vinden het vaak moeilijk om een interim directeur in te schakelen. Maar stel nou dat uw huidige directeur vertrekt. Het wervings- en selectietraject duurt 10 tot 12 weken en daarna heeft iemand nog minimaal drie maanden nodig om zich in te werken. Voordat iemand echt up en running is bent u zomaar een half jaar verder. Vaak wordt dit niet gezien als een probleem. We doen het er toch even bij, moet toch kunnen? Toch heeft het kiezen voor deze oplossing wel gevolgen.

Zonder directeur worden:

Dingen half gedaan

Een functie erbij doen heeft gevolgen. Door meer en langer te werken komt er wel extra tijd beschikbaar, maar nooit zoveel tijd als voor de functie staat. Om toch alles te doen worden dingen half gedaan.  U boet in aan kwaliteit.

Verkeerde dingen gedaan

Om dit te voorkomen moet u keuzes maken in wat u wel doet en wat u niet doet. Het probleem is alleen dat u vaak taken erbij krijgt die niet in uw expertise vallen. Het gevaar bestaat dat u de verkeerde dingen kiest om aan te pakken.

Dingen worden niet gedaan

In het uiterste geval worden er helemaal geen dingen gedaan. U past alleen maar even op de winkel. Een half jaar lang wordt er niets gedaan aan verbeteringen, de boel ligt stil en stilstand is achteruitgang.

"Onze interim directeur lost uw vraagstuk op!"

Ook  een directeur nodig?

Heeft u ook een interim directeur nodig? Wij zijn niet normaal snel! Neem vrijblijvend contact op met Bas Koopmanschap, Joris Wijnja of Rudy Vellema. 

Veel gestelde vragen over een interim directeur

De meest gestelde vragen over een interim directeur van Nextpage. Heeft u toch een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wat is een interim directeur?

Een interim directeur is een tijdelijk aangestelde directeur die verantwoordelijk is voor het leiden van een bedrijf of afdeling tijdens een tijdelijke afwezigheid van de permanente directeur. Ze worden ingehuurd om een specifiek doel te bereiken en zijn meestal onafhankelijk van het bedrijf waar ze werken.

Waarom zou een bedrijf een interim directeur inhuren?

Bedrijven kunnen een interim directeur inhuren om verschillende redenen, zoals het vervullen van een leidinggevende rol tijdens een tijdelijke afwezigheid van de permanente directeur, het implementeren van veranderingsprojecten of het aanpakken van tijdelijke capaciteitsproblemen.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een interim directeur?

Een van de voordelen van het inhuren van een interim directeur van Nextpage is dat ze specifieke expertise en ervaring hebben in leidinggeven, wat kan helpen om efficiënter te werken en beter te presteren. Ook kunnen interim directeuren flexibel worden ingezet, wat betekent dat ze kunnen worden ingehuurd voor een specifieke periode of voor een specifiek project.

Hoe wordt een interim directeur ingezet?

Een interim directeur wordt ingezet om een specifiek doel te bereiken, zoals het leiden van een bedrijf tijdens een tijdelijke afwezigheid van de permanente directeur of het implementeren van veranderingsprojecten. Ze kunnen ook worden ingezet om tijdelijk een leidinggevende rol te vervullen tijdens een afwezigheid van een werknemer. Heeft u een specifieke opdracht? Wij nemen graag de details met u door om de juiste interim directeur te plaatsen.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een interim directeur?

De kosten van het inhuren van een interim directeur kunnen variëren, afhankelijk van de ervaring en expertise van de interim directeur, de duur van de opdracht en het doel van de opdracht. Onze stelregel is dat een interim directeur altijd meer op moet leveren dan dat hij kost. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen en nemen we deze details graag met u door.

phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram