Contact

Niet normaal goede interimmers

NextPage is een team van niet normaal goede logistieke professionals. Zowel voor het realiseren van de benodigde verandering als een tijdelijke vervanging. Allemaal hebben ze hun eigen specialisme en specifieke ervaring.

Onze drive: rendement

Wat ons drijft is de wil om zoveel mogelijk rendement te behalen in zo kort mogelijke tijd. We bepalen van te voren niet alleen de kosten van onze inzet, maar vooral ook de opbrengst. Kost het meer dan dat het opbrengt? Dan beginnen we er niet aan. Ook de inzet van interim professionals benaderen we als een project met een kop en een staart. We bepalen van te voren de aanleiding en de kosten van de aanleiding en het op te leveren resultaat.

Daarom een interimmer van Nextpage

Wij beschikken over een een landelijk netwerk van ervaren interim-managers op elk gebied in de logistiek en supply chain. Op deze wijze hebben we altijd de perfecte logistieke interim professional voor onze klant. 

Er zijn 5 redenen waarom u zou moeten kiezen voor een interim manager van Nextpage:

 1. Altijd de interim professional die bij u en uw bedrijf past:
  We beschikken we over een grote groep ervaren interim managers die regelmatig voor ons werken. Stuk voor stuk hebben ze minimaal 15 jaar logistieke ervaring in de branche. ​Voor onze klanten vinden we dus altijd de perfect match.
 2. Allemaal specialisten:
  Wij zijn 100% gespecialiseerd in Logistiek en Supply Chain, maar wel ieder op ons eigen vakgebied. Daardoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. 
 3. Altijd de tijdsbesteding afgestemd op uw behoefte:
  Interim management kan parttime en fulltime ingezet worden op een functie of op een project.
 4. Wij adviseren niet alleen, wij realiseren ook:
  Wij zijn pragmatisch doeners, die hun motivatie halen uit het realiseren van verbeteringen. Dagelijks werken onze partners aan "de volgende pagina" in logistiek en supply chain. De gezamenlijke kennis van deze partners maakt wat NextPage is. Alle ervaring die in de loop der jaren individueel is opgebouwd, hebben we gebundeld en zetten we in voor verbetering van uw bedrijf.
 5. Unieke, gestructureerde Nextpage werkwijze:
  Wij werken volgens de door onszelf ontwikkelde methode 'het rendement op orde', waarbij gestructureerd alle 6 pijlers van een succesvol logistiek bedrijf aan de orde komen. Dit is ook de basis van onze vitaliteit scan die wij bij uw bedrijf kunnen uitvoeren. Hierdoor weet u snel wat goed is en waar uw concurrenten beter in zijn.
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram