Onze interimmers
Contact

Overdracht transportactiviteiten

Elgersma Logistiek uit Harderwijk besloot te stoppen met alle transportwerkzaamheden voor haar klanten om zich uitsluitend te specialiseren in warehousing en op- en overslagactiviteiten in Harderwijk. Wij werden gevraagd om een geschikte partij hiervoor te vinden.

In collega vervoerder St. Van den Brink uit Ermelo is deze partij gevonden. St. van den Brink heeft het vervoer tegen dezelfde condities voort gezet. De medewerkers konden solliciteren op een functie bij St. van den Brink. Medewerkers en vakbonden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. De klanten zijn eveneens ingelicht.
 
Het besluit van Elgersma is tot stand gekomen na een strategische heroriëntatie die onder begeleiding van NextPage gedaan. Marjan Moinat, algemeen directeur van Elgersma Logistiek: ”Als middelgroot bedrijf met 31 auto’s waren we te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Wij hebben daarom gekozen voor verdere specialisatie op een terrein waar we veel toegevoegde waarde kunnen leveren”.
 
Rudy Vellema, Managing Partner van NextPage: "Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van logistieke bedrijven. Een dergelijk traject wordt door ons samen met de klant volledig uitgedacht en begeleid tot aan het overleg met vakbonden en medewerkers toe."

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Het rendement op orde

Eén van de klanten van NextPage is continu op zoek naar verbeteringen in zijn bedrijf. Toen hij

Verkoop afdeling Oost Europa

Vanuit strategisch oogpunt en focus heeft Ploeger Logistics besloten haar afdeling Oost Europa te

Opvolging familie bedrijf

Vader wilde zijn bedrijf overdragen aan zijn twee zoons, maar hij wist niet wie van beide de beste
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram