Onze interimmers
Contact

Strategie check Modexpress

Modexpress (voorheen CB Fashion) verzorgt de fysieke logistiek van mode- en lifestyle producten. Na een periode met veel dynamiek op strategisch vlak in combinatie met een sterk veranderende markt besloot het management om een externe partij te vragen een check te doen op recent gemaakte keuzes én aanstaande keuzes.

Een aantal belangrijke kernbegrippen voor wat betreft de selectie van zo’n externe partij waren:

  • Pragmatisme
  • Overzichtelijke en aanvaardbare kosten
  • Snelheid van start, voortgang en afronding
  • Compacte, snel uitvoerbare aanbevelingen
  • Eventueel beschikbare ondersteunende resources voor wat betreft de executie

NextPage werd ingeschat als de partij die qua profiel het beste aan sloot bij bovengenoemde criteria. Die inschatting bleek een juiste. Door toepassing van hun unieke  methodiek op basis van een aantal kernwaarden werden aandachtsgebieden en prioriteiten feilloos geïdentificeerd en gerubriceerd in een doeltreffende projectenmatrix. Door de projectenmatrix en de gedisciplineerde opvolging en initiatiefrijke houding hebben wij (binnen gestelde tijd en budget)een fors aantal verbeteringen kunnen realiseren. Vanzelfsprekend op het gebied van ons specialisme, logistiek, transport en distributie maar ook op gebieden als HR, Finance en algemene organisatie zijn mooie verbeteringen gerealiseerd.

​De aanpak , enthousiasme, kennis, kunde en energie van de mensen van NextPage zijn door Modexpress als zeer waardevol ervaren en heeft ons geholpen om een aantal zaken structureel te verbeteren. En daarmee een omvangrijke versteviging van het fundament en rentabiliteit.


Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Het rendement op orde

Eén van de klanten van NextPage is continu op zoek naar verbeteringen in zijn bedrijf. Toen hij

Verkoop afdeling Oost Europa

Vanuit strategisch oogpunt en focus heeft Ploeger Logistics besloten haar afdeling Oost Europa te

Overdracht transportactiviteiten

Elgersma Logistiek uit Harderwijk besloot te stoppen met alle transportwerkzaamheden voor haar
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram