Contact

Opvang zwangerschapsverlof

De medewerkster was er altijd eerlijk over geweest: ze had nog een grote wens om moeder te worden. De natuur laat zich alleen nooit sturen. Net op het moment dat het voor de organisatie het minst goed uitkwam raakte ze zwanger.

Goed voor haar, maar een uitdaging voor de organisatie. Juist in deze periode waarin aandacht voor personeel het verschil kan maken. Als HR medewerker was dat één van haar voornaamste taken. De directeur eigenaar van dit middel grootte logistieke bedrijf heeft er maar heel even over getwijfeld: vangen we haar afwezigheid intern op of huren we een interim professional in om de tijd te overbruggen? Maar toen bleek dat de zwangerschap niet verliep zoals gepland en de dame in kwestie eerder ging uitvallen was de keuze snel gemaakt. Hij belde ons voor een tijdelijke invulling van deze positie door een professional van Nextpage.

Onze interim professional was door zijn (ja we hebben ook mannen als HR professional) jarenlange ervaring  in staat om binnen no time de “on going” business over te nemen. Door zijn ervaring binnen de logistiek dienstverlening, de bijzonderheden die daarbij horen en zijn kennis van de CAO had hij geen wekenlange inwerkperiode nodig. Vanaf dag één leverde hij zijn bijdrage.

Dit gaf niet alleen de DGA rust, maar ook de zwanger medewerkster. Zij ging met een goed gevoel met zwangerschapsverlof en kon nu ook echt van deze bijzondere tijd genieten, zonder zich zorgen te maken over “haar” medewerkers.

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Help!: ik wil een Interim Directeur

Een goede ondernemer is niet per definitie een goede directeur. Zeker in een groeiende onderneming

Future proof supply chain met hulp van een Interim Manager

De Corona crisis heeft voor blijvende impact op de supply chain van bedrijven gezorgd. Zo ook bij

Binnen 24 uur een Interim Transport Manager

Het water loopt de transportplanning over de schoenen, dan gaat dat huidige transport manager ook
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram