Extra capaciteit zomerperiode

We werden gebeld door een Operationeel Directeur van een Logistiek Dienstverlener in het zuiden van het land. Zijn vraag: kunnen jullie mij door de zomerperiode helpen?

De man had een vooruitziende blik. COVID-19 had de wereld verandert, hij dacht na over de komende zomerperiode. De helft van mijn mensen is op vakantie, maar ik zie het werk niet teruglopen. Operationeel heb ik de zaken voor elkaar, maar hoe gaat dit op de planning en customer service? Nextpage: kunnen jullie me helpen met extra tijdelijke capaciteit?

Geen makkelijke opgave want dat soort mensen zijn moeilijk te vinden op interim basis. Uiteraard gingen wij de uitdaging aan. Met een netwerk van ruim 200 interim professionals moeten we daar toch wel in kunnen voorzien? Het was geen makkelijke zoektocht, maar toch is het ons gelukt.

Uiteindelijk waren wij in staat om de organisatie te ontlasten door 2 mensen te leveren. Eén van onze mensen ging aan de slag als customer service medewerker om daar bij te springen en extra handjes te bieden. De tweede professional ging aan de slag op de transportafdeling. Als ervaren transportplanner die gewerkt heeft met meerdere TMS systemen kon hij naar een beperkte inwerkperiode van toegevoegde waarde zijn voor de overgebleven planners.

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Vervanging bij ziekte

Wat doe je als je net hebt besloten om fors te investeren in je commercie en je meest belangrijke

Opvang zwangerschapsverlof

De medewerkster was er altijd eerlijk over geweest: ze had nog een grote wens om moeder te worden.

Interim Warehouse Manager

De vraag van de klant: in één van onze zelfstandige warehouses zijn er een aantal uitdagingen:
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram