Onze interimmers
Contact

Een interim professional van Nextpage

Als iemand op management niveau weggaat duurt het minimaal een half jaar voordat de functie weer volledig is ingevuld. Het wervings- en selectie traject duurt 10 tot 12 weken en daarna heeft iemand nog minimaal 3 maanden nodig om zich in te werken. Als je zolang zonder een echte invulling van de functie kan, waarom bestaat de functie dan?

Nextpage ondersteunt bedrijven bij de tijdelijke invulling van management functies op diverse gebieden. Bijna altijd gaat het hierbij om leidinggevende posities. Onze interim Professionals zijn specialisten op hun vakgebied en gewend om in korte tijd veel te realiseren.

Een aantal interim functies die wij in de afgelopen jaren hebben ingevuld zijn:

  • Commercieel Manager bij een logistiek dienstverlener in de vloeibare levensmiddelen
  • Business Unit Manager bij een logistiek dienstverlener in het contract vervoer
  • Algemeen Directeur van een middelgroot distributie bedrijf in Belgie
  • Warehouse Manager op een van de vestigingen van een dienstverlener in contract logistiek

Een veel gehoord argument om niet voor een interim professional te kiezen is het kostenplaatje. Heel relevant natuurlijk, maar niet altijd terecht. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan een interim professional maar door niet alleen naar de kosten te kijken maar ook naar de opbrengsten ziet de rekensom er vaak heel anders uit.

Daarbij kent de inzet van een interim professional een aantal belangrijke voordelen:

  • Alles gaat door

Een echte interim professional past niet alleen op de winkel maar vervult de positie echt, alles gaat dus gewoon door en niets komt stil te staan

  • Kan projecten oppakken

Een interim professional is gewend om projecten gestructureerd aan te pakken. Naast de normale werkzaamheden kun je hem ook de verantwoordelijkheid geven voor een belangrijk project

  • Dient als vreemde ogen

Als buitenstaander kan een interim professional net even wat extra afdwingen. Immers, zijn aanwezigheid is van tijdelijke aard.

Met deze voordelen levert een interim manager altijd meer op dan dat hij kost.

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Extra capaciteit zomerperiode

We werden gebeld door een Operationeel Directeur van een Logistiek Dienstverlener in het zuiden van

Vervanging bij ziekte

Wat doe je als je net hebt besloten om fors te investeren in je commercie en je meest belangrijke

Opvang zwangerschapsverlof

De medewerkster was er altijd eerlijk over geweest: ze had nog een grote wens om moeder te worden.
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram