Onze interimmers
Contact

Controller for one day

Betreffende klant (een bedrijf in de Top 50 van de lijst van Logistiek Dienstverlener) kwam met de volgende probleemstelling bij ons: “mijn hoofd administratie is een echte boekhouder, ik kan hem op geen foute boeking betrappen, cijfers zijn altijd op tijd beschikbaar, maar een goede analyse met concrete actiepunten ontbreekt. Kunnen jullie mij hierbij helpen? “.

Uiteraard hebben wij deze uitdaging opgepakt. Na een gesprek met de ondernemer en zijn hoofd administratie werd het probleem ons duidelijk. Het bedrijf was in relatief korte tijd snel gegroeid. De Hoofd Administratie was een echte boekhouder, een kei in zijn vak. Een controller was hij echter niet en daar lag ook niet zijn ambitie.

De informatie behoefte van de ondernemer was door de groei verandert. Toen het bedrijf kleiner was had hij voldoende aan een tijdige financiële rapportage. De analyse van de cijfers deed hij zelf wel. Met de groei van het bedrijf lukt hem dit niet meer, hij had het gevoel dat hij de grip aan het verliezen was.  Daarnaast kreeg ook het midden management behoefte aan specifieke rapportages over hun afdeling.

Onze oplossing: controller for one day

De boekhouder verzorgt nog steeds de hele financiële administratie, nauwkeurig en tijdig als altijd. Nextpage komt 1 dag per maand langs. Onze controller for one day, analyseert de cijfers, doet suggesties voor verbeteringen en bespreekt deze met de ondernemer en het midden management. Met concrete actiepunten om het rendement te verbeteren eindigen ze de dag. Het midden management gaat aan de slag met de actiepunten.  De ondernemer heeft weer de grip waar hij naar op zoek was.

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.

Extra capaciteit zomerperiode

We werden gebeld door een Operationeel Directeur van een Logistiek Dienstverlener in het zuiden van

Vervanging bij ziekte

Wat doe je als je net hebt besloten om fors te investeren in je commercie en je meest belangrijke

Opvang zwangerschapsverlof

De medewerkster was er altijd eerlijk over geweest: ze had nog een grote wens om moeder te worden.
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram