q Moeite met het vullen van functies? - NextPage
Contact

Moeite met het vullen van functies?

Heeft u moeite met het vullen van functies?

Nextpage ondersteunt bedrijven en DGA’s al zo’n 10 jaar met het tijdelijk invullen van diverse rollen binnen logistieke organisaties. Of het nu is omdat de directeur vertrekt, hij of zij door ziekte langdurig afwezig is, uw organisatie hard groeit en daardoor last heeft van groeipijnen of omdat er sprake is van een crisissituatie. Nextpage biedt voor elke situatie de juiste interimmer die zowel past bij de opdracht maar ook in de cultuur van het bedrijf.

Binnen 48 uur een geschikte kandidaat

Geen ingewikkeld wervings- en selectietraject van 10 tot 12 weken. Binnen 48 uur brengen wij u in contact met de juiste interimmer.

Leveren meer op dan dat ze kosten

Onze interimmers leveren meer op dan ze kosten. Ze weten de materie snel eigen te maken en leveren een bijdrage te leveren aan uw organisatie.

Ruime ervaring binnen hun vakgebied

Al interim professionals zijn gewend om projecten gestructureerd aan te pakken en ruime ervaring binnen hun vakgebied.
De snelheid van NextPage

Dezelfde dag was Olaf er al

"Onze directeur Nederland kwam op een ochtend op bezoek en ondernam direct actie. Hij belde NextPage met de bijna onmogelijke vraag om directe management ondersteuning in de nachtdienst met ervaring van order picking, customer service en procesoptimalisatie. Nog diezelfde middag stond Olaf bij ons op de stoep voor een kennismakingsgesprek. De volgende dag is hij begonnen."
Lees hoe

Heeft u een interimmer nodig?

Bedrijven vinden het vaak moeilijk om een interim medewerker in te schakelen. Maar stel nou dat uw huidige manager vertrekt. Het wervings- en selectietraject duurt 10 tot 12 weken en daarna heeft iemand nog minimaal drie maanden nodig om zich in te werken. Voordat iemand echt up en running is bent u zomaar een half jaar verder. Vaak wordt dit niet gezien als een probleem. We doen het er toch even bij, moet toch kunnen? Toch heeft het kiezen voor deze oplossing wel gevolgen.

Zonder juiste manager worden:

Dingen half gedaan

Een functie erbij doen heeft gevolgen. Door meer en langer te werken komt er wel extra tijd beschikbaar, maar nooit zoveel tijd als voor de functie staat. Om toch alles te doen worden dingen half gedaan. U boet in aan kwaliteit.

Verkeerde dingen gedaan

Om dit te voorkomen moet u keuzes maken in wat u wel doet en wat u niet doet. Het probleem is alleen dat u vaak taken erbij krijgt die niet in uw expertise vallen. Het gevaar bestaat dat u de verkeerde dingen kiest om aan te pakken.

Dingen worden niet gedaan

In het uiterste geval worden er helemaal geen dingen gedaan. U past alleen maar even op de winkel. Een half jaar lang wordt er niets gedaan aan verbeteringen, de boel ligt stil en stilstand is achteruitgang.

"Onze interimmer lost uw vraagstuk op!"

Ook  een interim medewerker nodig?

Heeft u ook een interimmer nodig? Wij zijn niet normaal snel! Neem vrijblijvend contact op met Bas Koopmanschap, Joris Wijnja of Rudy Vellema. 

Veel gestelde vragen over een interim medewerker van Nextpage

De meest gestelde vragen over een interim directeur van Nextpage. Heeft u toch een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wat is een interim medewerker van Nextpage?

Wij leveren verdraaid goede interimmers. Voor verschillende functies, van manager warehouse tot algemeen directeur. Die verantwoordelijk is voor het leiden van een bedrijf of afdeling tijdens een tijdelijke afwezigheid van de permanente medewerker. Onze interimmers worden ingehuurd om een specifiek doel te bereiken en zijn meestal onafhankelijk van het bedrijf waar ze werken.

Waarom zou een bedrijf een interimmer van Nextpage inhuren?

Bedrijven kunnen een interimmer bij ons inhuren om verschillende redenen, zoals het vervullen van een leidinggevende rol tijdens een tijdelijke afwezigheid van de permanente medewerker, het implementeren van veranderingsprojecten of het aanpakken van tijdelijke capaciteitsproblemen. Onze interimmers leveren meer op dan ze kosten.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een interimmer van Nextpage?

Een van de voordelen van het inhuren van een interim medewerker van Nextpage is dat ze specifieke expertise en ervaring hebben in leidinggeven, wat kan helpen om efficiënter te werken en beter te presteren. Ook kunnen onze interimmers flexibel worden ingezet, wat betekent dat ze kunnen worden ingehuurd voor een specifieke periode of voor een specifiek project.

Hoe wordt een interimmer van Nextpage ingezet?

Een interimmer wordt ingezet om een specifiek doel te bereiken, zoals het leiden van een bedrijf tijdens een tijdelijke afwezigheid van de permanente directeur of het implementeren van veranderingsprojecten. Ze kunnen ook worden ingezet om tijdelijk een leidinggevende rol te vervullen tijdens een afwezigheid van een werknemer. Heeft u een specifieke opdracht? Wij nemen graag de details met u door om de juiste interim directeur te plaatsen.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een interim medewerker?

De kosten van het inhuren van een interimmer kunnen variëren, afhankelijk van de ervaring en expertise, de duur van de opdracht en het doel van de opdracht. Onze stelregel is dat een interimmer altijd meer op moet leveren dan dat hij kost. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen en nemen we deze details graag met u door.

phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram