Onze interimmers
Contact

Detacheringsbureau Logistiek

Wij zijn een detacheringsbureau in logistiek

Nextpage ondersteunt transportbedrijven en DGA’s al zo’n 10 jaar met het tijdelijk invullen van de rol van interim logistiek manager. Of het nu is omdat de huidige logistiek manager vertrekt, hij of zij door ziekte langdurig afwezig is, uw organisatie hard groeit en daardoor last heeft van groeipijnen of omdat er sprake is van een crisissituatie. Nextpage biedt voor elke situatie de juiste interim manager, die zowel past bij de opdracht maar ook in de cultuur van het bedrijf.

Onze interimmers starten snel

Geen ingewikkeld wervings- en selectietraject van 10 tot 12 weken.

Verhoog  uw rendement

Onze interimmer weet de materie snel eigen te maken en een bijdrage te leveren aan uw organisatie.

Praktisch en pragmatisch

Een interim professional is gewend om projecten gestructureerd aan te pakken. 
De snelheid van NextPage

Dezelfde dag was Olaf er al

"Onze directeur Nederland kwam op een ochtend op bezoek en ondernam direct actie. Hij belde NextPage met de bijna onmogelijke vraag om directe management ondersteuning in de nachtdienst met ervaring van order picking, customer service en procesoptimalisatie. Nog diezelfde middag stond Olaf bij ons op de stoep voor een kennismakingsgesprek. De volgende dag is hij begonnen."
Lees hoe

Waarom een logistiek detacheringsbureau?

Bedrijven vinden het vaak moeilijk om een detacheringsbureau in transport en logistiek in te schakelen. Maar stel nou dat uw huidige Logistiek Manager vertrekt. Het wervings- en selectietraject duurt 10 tot 12 weken en daarna heeft  iemand nog minimaal drie maanden nodig om zich in te werken. Voordat iemand echt up en running is bent u zomaar een half jaar verder. Vaak wordt dit niet gezien als een probleem. We doen het er toch even bij, moet toch kunnen? Toch heeft het kiezen voor deze oplossing wel gevolgen.

Dingen worden half gedaan

Een functie erbij doen heeft gevolgen. Door meer en langer te werken komt er wel extra tijd beschikbaar, maar nooit zoveel tijd als voor de functie staat. Om toch alles te doen worden dingen half gedaan.  U boet in aan kwaliteit.

De verkeerde dingen worden gedaan

Om dit te voorkomen moet u keuzes maken in wat u wel doet en wat u niet doet. Het probleem is alleen dat u vaak taken erbij krijgt die niet in uw expertise vallen. Het gevaar bestaat dat u de verkeerde dingen kiest om aan te pakken.

Dingen worden niet gedaan

In het uiterste geval worden er helemaal geen dingen gedaan. U past alleen maar even op de winkel. Een half jaar lang wordt er niets gedaan aan verbeteringen, de boel ligt stil en stilstand is achteruitgang.

"NextPage heeft korte lijnen en vervuld snel uw openstaande functie!"

Ook een interim manager logistiek nodig?

Heeft u ook een interim manager logistiek nodig? Wij zijn niet normaal snel! Neem vrijblijvend contact op met Bas Koopmanschap, Joris Wijnja of Rudy Vellema. 

phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram