Onze interimmers
Contact

Regts kiest voor Lean Logistics

Regts is een logistiek bouwpartner voor bouw- en onderhoudsbedrijven. De klanten van Regts zijn professionals en hechten waarde aan een goede service, zodat zij meer tijd hebben om te bouwen. Snelle en betrouwbare leveringen zijn mede daarom belangrijke speerpunten voor Regts, om dit te bekrachtigen heeft Regts er voor gekozen om LEAN in te voeren voor hun interne- en externe logistiek.Regts is een logistiek bouwpartner voor bouw- en onderhoudsbedrijven en levert hoofdzakelijk hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen & machines. Daarnaast wordt met de divisies Regts Deurtechniek en Regts Projecten een breed pakket aan garage- en bedrijfsdeuren, binnen- en buitendeuren en toegangstechniek geleverd, compleet met montage op locatie. Regts is een familiebedrijf opgericht in 1930, met 5 vestigingen in Friesland en een webwinkel.

De klanten van Regts zijn professionals en hechten waarde aan een goede service, zodat zij meer tijd hebben om te bouwen. Snelle en betrouwbare leveringen zijn mede daarom belangrijke speerpunten voor Regts, om dit te bekrachtigen heeft Regts er voor gekozen om LEAN  in te voeren voor hun interne- en externe logistiek.

Onder leiding van Joris Wijnja van NextPage wordt er samen met alle medewerkers gewerkt aan een voortdurende cultuur van procesoptimalisatie. Joris is een van de gecertificeerde black belt Lean specialisten van NextPage. Lean Logistics is gebaseerd op de proces optimalisatie methodiek Lean, die wereldwijd door veel bedrijven wordt ingevoerd om verspilling in processen te ontdekken en weg te werken.

Verbeterteams
Medewerkers van Regts gaan verbeterteams vormen die gezamenlijk werkprocessen gaan verbeteren. De directie prioriteert en beslist, maar de medewerkers bedenken en implementeren voortdurend. Hierdoor ontstaat een hoge kwaliteit en efficiency door een bedrijfscultuur van "Continuous improvement".

Klantencases

Wat we ook gedaan hebben

Ondanks, of eigenlijk eerder ‘omdat’ dat we verder kijken dan de meeste anderen leveren we heel snel resultaat. We zullen niet over één nacht ijs gaan, maar als we eenmaal weten waar de oorzaken zitten gaat het gas erop.
phone-handsetcrossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram